Over Schiphol en de luchtvaart

Professioneel Schipholtaxi vervoer tegen betere tarieven


Ondanks de vele websites waar men een goedkopere Schipholtaxi kan bestellen, stappen  mensen nog steeds massaal zo maar in een taxi. Je zou toch zeker in deze tijden van recessie denken dat mensen op hun portemonnee passen, maar met het Schipholvervoer is dat blijkbaar niet het geval. Het mag blijkbaar wat kosten. Gelukkig is er toch een groep mensen, met name vakantiegangers die wel op de centen passen. Kom je op Schiphol aan en moet je bijvoorbeeld naar Rotterdam met je gezin dan voldoet een personenwagen al niet meer door alle bagage. Neem je een taxibus dan betaal je zomaar rond de 180 euro voor zo’n ritje. Bestel je die zelfde taxibus per internet, betaal je gewoon de helft!

Professioneel Schipholtaxi vervoer tegen betere tarieven, dan zo maar bij de aankomsthal op schiphol in de taxi stappen? Ja,  het kan. Stap je zo maar in een Schipholtaxi dan betaal je het hoogste landelijke taxitarief. Bestel je de Schipholtaxi bij www.schipholtaxi dan weet je zeker dat je professioneel wordt vervoerd tegen een scherp, vast tarief. Ook voor het zakelijke luchthaven vervoer zit je hier goed. Er kan contant, per creditcard en op rekening worden gereden.

Ligt de nadruk op goedkoop naar Schiphol  te komen per taxi, dan is een Schipholtaxi van www.goedkoopnaarschiphol.nl een aanrader. Hier vindt je buiten de standaard Schipholtaxi’s, ook taxibussen t/m 8 personen. Idiaal voor op vakantie met een gezin. De tarieven voor taxibussen liggen zelfs vanaf 6 personen lager dan bij een deeltaxi. Echt een aanrader dus!

Dan een website om nooit te vergeten: www.taxibestellen.nl simpel en snel een Schipholtaxi bestellen. Hoofdzakelijk ook weer de Schipholtaxi, maar toch ook ander soort vervoer. Busjes voor kinderfeestjes of luxe vip bussen voor zakelijk vervoer behoren tot de mogelijkheden.

Tips en waar u op moet letten:

  1. Ligt het tarief van te voren vast?
  2. Komen er geen toeslagen meer bij?
  3. Houd met het bestellen  rekening met de ophaaltijd en het verkeer, plus minimaal 2 uur voor het inchecken.
  4. Let bij aankomsten op Schiphol op met de datum. Soms vertekt u op een andere dag dat u aankomst.
  5. Vraag altijd een telefoon nummer voor vragen, etc.
  6. Vraag duidelijk of het een privé schipholtaxi is en geen deeltaxi.